Velkommen

Velkommen til Brudestudiet, som ligger lidt udenfor Hejnsvig, tæt på Billund. Brudestudiet har eksisteret siden 2002, og er en moderne forretning som lægger vægt på kvalitet og god service.

Her på siden finder du et lille udvalg af vore kjoler, til inspiration - men der er altid ca. 400 kjoler i str. 32 - 64, til priser fra 2 – 15.000 kr., og i mange forskellige stilarter.

Det er også muligt at leje enkelte kjoler, ligesom der altid er et bredt udvalg af tilbudskjoler i butikken.

Brudekjoler

Plus Kollektion

Vi tager kun imod kunder ved tidsbestilling. Det sikrer at du har studiet for dig selv, og får en personlig rådgivning

Det siger vores kunder

Annemette Venø

"Runa fandt hurtigt kjolen, jeg skulle have. Super god service, så kan varmt anbefales"

Mia-Sofia Hallgren

"Super smukke kjoler, der sidder perfekt og super sød ejer, der hjælper med at finde det rette."

Tina Damgaard

"Mange tak for hjælpen med at finde den perfekte drømmekjole til mit bryllup. Den var rar at have på hele dagen og jeg følte mig meget smuk"

Nanna Væggemose

"Fantastiskservice! Kan til enhver tid anbefale brudestudiet!"

Leila Germandsen

"Jeg var meget glad for kjolen og følte mig som en prinsesse. Jeg vil helt sikkert anbefale din butik til andre og jeg har følt en meget personlig og god service fra dig af. Tusind tak for en meget vigtig detalje til vores bryllup, jeg er den lykkeligste pige"

Bente Andersen

"En helt fantastisk oplevelse. Alt var perfekt. Tak. "

Charlotte Isgaard

"Runa var så imødekommende, det var nemt at få tid hos hende udenfor normal åbningstid, hvilket passede mig rigtig godt, vi bor nemlig ca. 2 timer fra hende. Hun hørte på mine ønsker og fandt kjoler i mange stilarter, det blev slet ikke det jeg troede jeg ville have jeg endte med , hun var så professionel"

Line Andersen

"Jeg fandt min absolutte drømmekjole ved Runa og fik en super service"

Hope Skovrup

"Super service fuldt ud. Kjole jagten var en skøn oplevelse, selvom jeg ikke anede hvad jeg kiggede efter."

Studiet

Hos Brudestudiet gør vi vores yderste for, at der skal være en hyggelig atmosfære og en god stemning, så besøget bliver en minderig oplevelse i forberedelsen til Jeres bryllup. Du og dine nærmeste har butikken for Jer selv, så der er fred og ro til at finde den helt rigtige kjole til den store dag, uden forstyrrelser fra andre brude. Det kan tage tid at finde drømmekjolen så book i god tid.